vPAD – Testere electrosecuritate

vPAD – Testere electrosecuritate

Testerele de electrosecuritate vPAD sunt echipamente EMM ( Echipamente de Măsură și Monitorizare ) ce asigură măsurarea parametrilor de electrosecuritate ai echipamentelor electrice inclusiv ai dispozitivelor medicale după standardele în vigoare precum IEC60601, IEC62353, AS 3551, & AAMI/ANSI ES-1 și simulează semnalele pentru testarea dispozitivelor medicale ECG / EKG inclusiv semnalele specifice aritmiilor.

Configurația de bază a testerelor vPAD include aparatul de măsură propriu zis și o tabletă amoviblă ce comandă modurile de funcționare.
Tableta asigură o utilizare facilă a testerului prin intermediul interfeței grafice ( GUI ) comunicarea prin USB sau bluetooth, memorarea și tipărirea rezultatelor, transmisia datelor prin conexiune WiFi.

Opțional testerele vPAD pot fi înzestrate cu funcții de testare automată după secvențe prestabilite sau configurate de utilizator a echipamentelor medicale precum defibrilatoare, dispozitive de infuzie, monitoare de pacient și altele, tipărește etichete de inspecție.

Varianta vPAD-Rugged este concepută pentru rezistență la solicitări mecanice și condiții de mediu extinse.
Varianta vPAD-RF include un analizor de spectru și un osciloscop care extind capacitatea de diagnoză a echipamentelor aflate sub testare.

Link-uri utile:
Back to top

Site web realizat de Artia Studio